Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Huis of pand kopen of verkopen? Boer verzekeringen - makelaardij  

Een huis of pand kopen of verkopen is vaak een ingrijpende beslissing. Als bemiddelaar in onroerend goed nemen wij daarom graag de tijd voor u en voor elke bezichtiging. Tevredenheid van beide partijen, dat is onze insteek.

Huis verkopen? Makelaar Boer

Wilt u uw huis of bedrijfspand verkopen? Met vele tientallen jaren ervaring weten wij hoe wij uw woning of pand goed in de markt kunnen zetten. Dat begint met een uitstekende presentatie. En zijn er (potentiële) kopers, dan regelen wij alles voor u: van bezichtiging tot overdracht.

Bekijk hier direct ons aanbod  Naar ons aanbod 

Uw makelaardij met tijd en aandacht

Hebt u uw huis verkocht? Als aankoopmakelaar helpen wij  u graag bij het vinden van een nieuw thuis. Wij kennen de woningmarkt - met name Westerwolde en het Oldambt - op ons duimpje. Wij helpen u graag bij het vinden van het huis van uw dromen. En als ervaren specialist in onderhandelen, slepen wij zeker een eerlijke prijs voor u uit het vuur.

Heldere afspraken, duidelijk vastgelegd

Wij willen dat beide partijen tevreden zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat alle afspraken nauwgezet worden vastgelegd in de koopovereenkomst. Wij zetten alles tot in detail volledig op papier. De ervaring leert dat dit voor alle partijen aangenaam is. Duidelijkheid voor iedereen.