Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Agrarische verzekeringen met verstand van het boerenleven

Al sinds de oprichting van ons kantoor in 1958 verzekeren wij boerenbedrijven. Onze roots liggen in de Westerwoldse agrarische gemeenschap en op die afkomst zijn wij trots. Al meer dan zestig jaar volgen wij agrarische ontwikkelingen op de voet en zijn wij kundig partner van vele agrarische ondernemingen.

De volgende agrarische bedrijven gingen u voor:

Agrarisch met hart en ziel

Boer ben je met hart en ziel, dag en nacht. Investeringen zijn hoog, het werkkapitaal relatief groot en de risico’s op bepaalde fronten stevig. Privé, familie en zakelijk zijn vaak nauw met elkaar verweven. Het runnen van een agrarische onderneming laat zich moeilijk vergelijken met ander bedrijfsleven. Wij voelen mee met het wel en wee van agrarische bedrijven.

Kennispartner in agrarische verzekeringen

Op basis van gevoel en know how zijn wij kennispartner in verzekeringen voor vele agrarische bedrijven in de provincies Groningen en Drenthe, met name in en rond Westerwolde en het Oldambt. Op basis van deze know how, ervaring en onze persoonlijke kennis van elk boerenbedrijf in onze portefeuille maken wij samen met u weloverwogen keuzes in risico’s die u wilt of moet verzekeren en welke risico's u zelf draagt. De uiteindelijke keuze wordt samengebracht in onze speciale agrarische ondernemerspakketten.