Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Heemhof 0ong 9695 AZ Bellingwolde

494m2 bouwgrond

Vraagprijs: € 75.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

Bouwkavel te koop!

U leest het goed. Langer dan 40 jaar is de kavel onbebouwd gebleven, maar niet lang meer! De huidige eigenaren hebben besloten om de nog steeds onbebouwde kavel van 494 m2 te koop aan te bieden.

De bouwkavel ligt aan de doodlopende laan het Heemhof welke eind jaren 70 is ingericht tot een prachtige straat met vrijstaande woningen. De kavel betreft de hoekkavel welke uitzicht biedt over de karakteristieke en beschermde Hoofdweg van Bellingwolde.

Wilt u eindelijk uw eigen woning bouwen op een prachtige plek vol historie? Dan is dit uw kans!

De bouwkavel is circa 20,5 meter breed en circa 24 meter diep. De levering geschiedt in de huidige staat en onder voorbehoud van de verkoper dat er, nadat er een verkennend bodemonderzoek is verricht, er op basis van deze rapportage een bouwvergunning verstrekt kan worden door de gemeente Westerwolde.

Bellingwolde is een grensdorp welke is gelegen in de groenste gemeente van Nederland in het gebied 'Westerwolde'. Bellingwolde staat bekend om de karakteristieke herenboerderijen en draagt het karakter van een streekdorp met een ruim 4 kilometer lange Hoofdweg, welke is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, basisscholen en middelbare school zijn in het dorp te vinden. Voor een uitgebreider winkelbestand bent u met de auto binnen 10 minuten in Winschoten en binnen 30 minuten in Groningen.

Bel of mail ons kantoor voor alle informatie.

Grondopp.: 4.94 are

Aanvaarding: na goedkeuring onderzoeksrapportage van bodem
Akte passering: bij plaatselijk notariaat

Kenmerken woning

Bouwrijp
Nee
Ligging
in bosrijke omgeving
Huidige toekenning
Bouwgrond

Foto's woning

Kadastrale kaart