Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Hoofdweg 9 9695 AA Bellingwolde

489m3 / 950 m2 - kamers

Vraagprijs : € 199.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

Ben jij handig en heb je zin om deze prachtige en degelijke jaren 30 woning compleet te renoveren naar je eigen wensen? Dan is deze woning aan de karakteristieke en beschermde Hoofdweg van Bellingwolde echt iets voor jou. Veel karakteristieke elementen zijn bewaard gebleven en zorgen voor een prachtige sfeer in de woning. Kom de woning bezichtigen om een goede indruk te krijgen van de staat van de woning. In verband met de verkoop door een gevolmachtigde is er geen vragenlijst beschikbaar en zal de woning worden verkocht met onder andere een ‘as is where is’ clausule.

Begane grond:
entree/hal met trapopgang - toilet - kamer(16m²) – eetkamer(13,7m²) - keuken(9,7m²) – hal – douche - bijkeuken(6,8m²)

1e verdieping:
overloop – slaapkamer(9,8m²) – slaapkamer(7,7m²) – slaapkamer(12,8m²)

Verwarming: -
Warm water: -

Elektriciteit: LET OP! Alle bedrading betreft nog canvas.

Beglazing: Enkele beglazing

Grondoppervlak: 9.50 are

Akte passering: bij plaatselijk notariaat
Aanvaarding: in overleg

Overige info:
Bellingwolde is een grensdorp welke is gelegen in de groenste gemeente van Nederland in het gebied 'Westerwolde'. Bellingwolde staat bekend om de karakteristieke herenboerderijen en draagt het karakter van een streekdorp met een ruim 4 kilometer lange Hoofdweg, welke is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, basisscholen en middelbare school zijn in het dorp te vinden. Voor een uitgebreider winkelbestand bent u met de auto binnen 10 minuten in Winschoten en binnen 30 minuten in Groningen.

BELANGRIJK:
Bij deze verkoop wordt er geen vragenlijst en zakenlijst overhandigd, u accepteert alle roerende
goederen die op de dag van oplevering nog aanwezig zouden kunnen zijn.

Daarnaast worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst:

Verkoper draagt het verkochte over met de zogenaamde ‘As-is’ clausule, hetgeen inhoudt dat
de onroerende zaken ‘voetstoots’ op koper over gaat zonder specifieke garanties. Deze clausule is
zoals hiervoor wordt aangegeven zowel van toepassing op de aanwezigheid van vervuilde stoffen in de bodem, alsmede gebreken aan de woning. Als zodanig aanvaardt koper de huidige staat van het verkochte terzake van de eventueel aanwezigheid van asbest, vervuiling in de (onder)grond en of gebreken aan het verkochte en vrijwaart verkoper in deze dan ook volledig zowel nu als in de toekomst.

Koper kan verkoper nimmer aansprakelijk stellen voor onbekende onzichtbare gebreken.

Koper verklaart ermee bekend te zijn dat het registergoed oud is hetgeen betekent dat de eisen welke aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor het dak, fundering, bouwkundige constructie, vloeren, elektrische installatie, gas- en waterinstallaties, de riolering, de eventuele aanwezigheid van houtworm en/of ander ongedierte, de eventuele aanwezigheid van doorslaand en/of optrekkend vocht en eventuele aanwezigheid van zwam en dergelijke.
Vorenbedoelde (bouwkundige) kwaliteitsgebreken worden door de koper uitdrukkelijk aanvaard, ook indien en voorzover deze een inbreuk zouden vormen op het gebruik door koper van het verkochte als woonhuis, zoals dat is vermeld bij de omschrijving van het verkochte in deze akte. Koper is voornemens de onroerende zaak te renoveren/ restaureren, verbouwen, geheel/gedeeltelijk te slopen. Deze sloop enzovoorts komt geheel voor rekening en risico van koper, evenals het geheel of gedeeltelijk ontbreken van één of meer eigenschappen voor een normaal gebruik waarvan pas ten tijde van of na sloop, verbouwing enzovoorts blijkt. Koper kan derhalve aan deze (eventuele) gebreken ten opzichte van verkoper geen rechten ontlenen, terwijl koper verkoper ontslaat van elke aansprakelijk terzake. Ten aanzien van de feitelijke staat van het verkochte verklaart koper uitdrukkelijk door verkoper op ……… in de gelegenheid te zijn gesteld het verkochte (bouwtechnisch) te (laten) onderzoeken. Naar mening van koper was een dergelijk onderzoek niet nodig en hij heeft van deze mogelijkheid geen gebruik gemaakt. Koper verklaart, al dan niet uit eigen kennis, (dan wel op grond van onderzoek door derde(n), welk onderzoek koper niet aan verkoper heeft gemeld) met de bouwkundige staat van het verkochte bekend te zijn en verkoper daarom dienaangaande voor aanspraken te vrijwaren.

Koper verklaart er mee bekend te zijn dat verkoper het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en dat verkoper derhalve koper niet kan informeren over de eigenschappen van, respectievelijk gebreken aan, het verkochte wanneer de verkoper zelf het verkochte feitelijk had gebruikt. In verband hiermee zullen partijen overeenkomen dat dergelijke eigenschappen respectievelijk gebreken geheel voor rekening en risico van koper komen. Koper vrijwaart verkoper en zal verkoper hierop nimmer aansprakelijk stellen.

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
199.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Soort object:
Vrijstaande woning
Soort woning:
Eengezinswoning
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
127 m2
Perceeloppervlakte:
950 m2
Inhoud:
489 m3
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
4
Aantal woonlagen:
3
Overige ruimten:
toilet, douche, berging, hal,

Energie

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom, normaal
Tuin oppervlakte:
950 m2

Dak

Soort dak:
zadeldak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
slecht tot matig
Onderhoud buiten:
slecht tot matig
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Plattegrond

Kadastrale kaart