Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Sportweg 52 9695 EC Bellingwolde

1390m3 / 4115 m2 - kamers

Vraagprijs : € 499.500 K.K.

Verkocht

Omschrijving

UNIEK, ROYAAL, RUST, GELIJKVLOERS WONEN, RUIME KAVEL, GOED ONDERHOUDEN zijn een aantal kernwoorden die deze prachtige vrijstaande woning omschrijven. De woning staat op een prachtig perceel van 4.115m² wat een enorme rust en ruimte creëert. Heerlijk van de tuin genieten vanuit het prieel, lekker hobbyen in 1 van de bijgebouwen of heerlijk vanuit de serre genieten van de natuur. De woning treedt u binnen via de ruim opgezette hal welke onder andere toegang geeft tot de aangebouwde garage (53m²). De royale woonkamer van 54m² beschikt over veel licht inval en een houtkachel voor de koude winterdagen. 2 slaapkamers en de badkamer op de begane grond zorgen voor gelijkvloers wonen. De masterbedroom is maar liefst 32,7m² en beschikt over een inloopkast. De 1e etage biedt veel mogelijkheden en is op dit moment 1 ruimte van 104m². De 24 zonnepanelen liggen niet op het huis, maar in de tuin en zorgen voor een opbrengst van circa 9.000 KwH. De woning heeft zonder de serre en de garage een woonoppervlak op de begane grond van ruim 172m². Kortom een uniek en ruim object op een prachtig perceel en locatie.

Begane grond:
entree/hal(30,5m²) met trapopgang - toilet - royale woonkamer(54m²) - keuken(15m²) met inbouwkeuken voorzien van kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser - bijkeuken(11,7m²) met achterom, kastenwand en witgoedaansluiting – kelder – royale slaapkamer(32,7m²) met inloopkast – slaapkamer(16,9m²) – badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en 2e toilet

1e verdieping:
overloop – zolderruimte(104,8m²) met de mogelijkheid voor het creëren van meerdere slaapkamers

Verwarming: Atag Q51T, bouwjaar 2016
Warm water: via combiketel

Elektriciteit: 12 groepenkast + krachtstroom

Beglazing: dubbele beglazing

Overige info:
Bellingwolde is een grensdorp welke is gelegen in de groenste gemeente van Nederland in het gebied 'Westerwolde'. Bellingwolde staat bekend om de karakteristieke herenboerderijen en draagt het karakter van een streekdorp met een ruim 4 kilometer lange Hoofdweg, welke is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, basisscholen en middelbare school zijn in het dorp te vinden. Voor een uitgebreider winkelbestand bent u met de auto binnen 10 minuten in Winschoten en binnen 30 minuten in Groningen.

Grondoppervlak: 41.15 are

Akte passering: bij plaatselijk notariaat
Aanvaarding: in overleg

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
499.500 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Soort object:
Vrijstaande woning
Soort woning:
Eengezinswoning
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
172 m2
Perceeloppervlakte:
4115 m2
Inhoud:
1390 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
2
Aantal woonlagen:
3
Overige ruimten:
toilet, bijkeuken, hal,

Energie

Warmwater:
c.v.-ketel
Isolatie:
volledig geïsoleerd

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom, normaal
Tuin oppervlakte:
4115 m2

Dak

Soort dak:
samengesteld dak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
goed
Onderhoud buiten:
goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
tv kabel, rookkanaal,

Plattegrond

Kadastrale kaart