Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Sportweg 62 9695 EC Bellingwolde

650m3 / 3611 m2 - kamers

Vraagprijs : € 499.000 K.K.

Verkocht

Omschrijving

In het prachtige Bellingwolde tegenover het mooie Kemperpark ligt deze vrijstaande, ruime woning met inpandige garage op een schitterend en groene locatie. Het perceel van 3611m² is voorzien van meerdere bijgebouwen, waaronder een ruime schuur van 46,9m² die uitermate geschikt is voor het realiseren van paardenboxen met aangrenzend daaraan een ruime weidegang.
De woning beschikt over een ruime keuken en woonkamer met openslaande deuren naar de op het zuiden gelegen tuin. Eén slaapkamer en een badkamer bevinden zich op de begane grond wat zorgt voor levensloopbestendig wonen. Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer, met mogelijkheid tot het realiseren van een vierde slaapkamer. Kortom een ruime, prachtige woning met veel mogelijkheden dat zeker een bezichtiging waard is.

Begane grond:
entree/hal met trapopgang, inbouwkasten en meterkast - toilet – slaapkamer(13,8m²) – badkamer(5,4m²) voorzien van inloopdouche en dubbele wastafelmeubel - royale woonkamer(32,7m²) met openslaande deuren naar terras - halfopen keuken(17,1m²) met inbouwkeuken voorzien van een Smeg 6 pits gasfornuis+oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer - bijkeuken(16,1m²) met achterom, witgoedaansluiting en doorgang naar inpandige garage

1e verdieping:
overloop – slaapkamer(11,2m²) met inbouwkast – slaapkamer(12m²) met inbouwkast – badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel – CV ruimte – zolder/hobbyruimte(18,2m²)

Verwarming: Intergas Xtreme Hrx 36CW5, bouwjaar 2019

Warm water: via combiketel

Elektriciteit: 8 groepenkast en 2x krachtstroom

Beglazing: dubbele beglazing

Overige info:
Bellingwolde is een grensdorp welke is gelegen in de groenste gemeente van Nederland in het gebied 'Westerwolde'. Bellingwolde staat bekend om de karakteristieke herenboerderijen en draagt het karakter van een streekdorp met een ruim 4 kilometer lange Hoofdweg, welke is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden, basisscholen en middelbare school zijn in het dorp te vinden. Voor een uitgebreider winkelbestand bent u met de auto binnen 10 minuten in Winschoten en binnen 30 minuten in Groningen.

Grondoppervlak: 36.11 are

Akte passering: bij plaatselijk notariaat

Aanvaarding: in overleg

Kenmerken woning

Overdracht

Status:
Verkocht
Vraagprijs:
499.000 K.K.
Aanvaarding:
in overleg

Bouwvorm

Soort object:
Vrijstaande woning
Soort woning:
Eengezinswoning
Bouwvorm:
bestaande bouw

Indeling

Woonoppervlakte:
149 m2
Perceeloppervlakte:
3611 m2
Inhoud:
650 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
3
Aantal woonlagen:
2
Overige ruimten:
toilet, berging, hal,

Energie

Warmwater:
c.v.-ketel
Isolatie:
dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas

Buitenruimte

Tuin:
tuin rondom, verzorgd
Tuin oppervlakte:
3611 m2

Bergruimte

Schuur / Berging:
vrijstaand steen

Dak

Soort dak:
schilddak - pannen

Overig

Permanente bewoning:
ja
Onderhoud binnen:
goed
Onderhoud buiten:
goed
Huidig gebruik:
Woonruimte
Huidige bestemming:
Woonruimte

Voorzieningen

Soort:
dakraam, tv kabel,

Plattegrond

Kadastrale kaart