Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Boer verzekeringen - makelaardij, een begrip sinds 1958

Wessel Boer richtte in 1958 zijn eigen assurantiekantoor op in zijn woonplaats Bellingwolde. Sinds 1975 wordt het kantoor alweer vele jaren gerund door zijn zoon Albert Boer. Vanaf 2010 zit de derde generatie, zijn kleinzoon Wessel Boer, ook in de zaak. Het kantoor werd in 1975 uitgebreid met de makelaardij en ging toen verder als assurantie- en onroerendgoedkantoor.

Een begrip in verzekeringen en makelaardij

In 1979 verhuisden we naar een karakteristiek herenhuis aan de Hoofdweg 159 in Bellingwolde. Hier zette de ontwikkeling door en ontwikkelde ons kantoor zich tot een gevestigde naam in verzekeringen en makelaardij voor Bellingwolde en verre omgeving. Op deze locatie zijn wij tot op de dag van vandaag te vinden.

Ons werkgebied

Boer verzekeringen en makelaardij bedient een vaste, trouwe klantenkring in vestigingsplaats Bellingwolde en wijde omtrek. Ons speerpunt ligt in de provincies Groningen en Drenthe, waarvan het grootste deel van onze klanten zijn gevestigd in de gemeenten Westerwolde en Oldambt. Wij bedienen klanten in onder meer  Bellingwolde, Winschoten, Appingedam, Delfzijl, Scheemda, Blijham, Vlagtwedde, Ter Apel, Stadskanaal, Emmen, Emmer-Compascuum, Borger, Odoorn, Gieten, Rolde en Zuidlaren.

Ontmoet ons team! Het team

Een begrip in verzekeringen en makelaardij

Nadat we dit karakteristiek herenhuis aan de Hoofdweg 159 in Bellingwolde volledig hebben gerestaureerd zijn we in 1979 hierheen verhuisd. Hier zette de ontwikkeling door en ontwikkelde ons kantoor zich tot een gevestigde naam in verzekeringen en makelaardij voor Bellingwolde en verre omgeving. Op deze locatie zijn wij tot op de dag van vandaag te vinden.

Ons werkgebied

Boer verzekeringen en makelaardij bedient een vaste, trouwe klantenkring in vestigingsplaats Bellingwolde en wijde omtrek. Ons speerpunt ligt in de provincies Groningen en Drenthe, waarvan het grootste deel van onze klanten zijn gevestigd in de gemeenten Westerwolde en Oldambt. Wij bedienen klanten in onder meer Bellingwolde, Winschoten, Appingedam, Delfzijl, Scheemda, Blijham, Vlagtwedde, Ter Apel, Stadskanaal, Emmen, Emmer-Compascuum, Borger, Odoorn, Gieten, Rolde en Zuidlaren.