Hoofdweg 159, Bellingwolde
(0597) 531490
info@makelaardijboer.nl

Uw verzekeringskantoor en makelaardij in Oost-Groningen

Wilt u dat uw verzekeringsadviseur uw privésituatie of zakelijke omstandigheden kent? Een makelaar die nog de tijd voor u neemt en die u persoonlijk helpt bij het vinden van een nieuw thuis? Boer verzekeringen - makelaardij heeft sinds 1958 al heel veel mensen uit Westerwolde en Oost-Groningen bijgestaan met hulp, advies en goede producten.

Onafhankelijk en deskundig

Als onafhankelijk en kundig tussenpersoon krijgt u van ons betrouwbaar advies op maat. Alle medewerkers van ons solide kantoor staan mensen nog graag persoonlijk te woord. Geheel in de geest van Cittaslow Westerwolde nemen wij nog graag de tijd voor een gesprek, advies of bezichtiging. Pas als wij uw persoonlijke of zakelijke situatie goed doorgronden, kunnen wij voldoen aan uw wensen en verwachtingen.

 

Meer informatie verzekeringen   Meer informatie makelaardij  

Opzoek naar een woning?

Klik hier voor ons gehele aanbod.

 

Huis verkopen? Makelaar Boer

 

Wilt u uw huis of bedrijfspand verkopen? Met vele tientallen jaren ervaring weten wij hoe wij uw woning of pand goed in de markt kunnen zetten. Dat begint met een uitstekende presentatie. En zijn er (potentiële) kopers, dan regelen wij alles voor u: van bezichtiging tot overdracht.

 

Neem contact met ons op